Str. Nicolae Balcescu Nr. 4, Orastie | (+40) 787.746.823 | office@omniadent.ro

Servicii

Calitatea ne recomanda

Gama de servicii OMNIADENT este una variata, astfel incat sa corespunda nevoilor tuturor clientilor nostri. Gasiti mai jos o prezentare mai detaliata a serviciilor noastre.

Odontoterapie

Odontoterapia este o ramura a medicinei dentare care se ocupa cu tratarea cariei dentare, a efectelor si complicatiilor sale. Caria dentara este o afectiune caracterizata prin distructia tesuturilor dintelui, incepand de la smalt si mergand catre pulpa.

Datorita bacteriilor nocive la nivel oral, aceste tesuturi incep sa slabeasca si sa se demineralizeze. Este recomandat sa tratam caria inca din faza incipienta, pentru a nu ajunge la pierderea dintelui sau la infectii care pot afecta si alte parti ale organismului.

Endodontie

Tratamentul endodontic reprezinta o serie de proceduri speciale prin care se elimina tesutul in cazul unor inflamatii sau infectii. Prin dezinfectarea tesuturilor afectate si a peretilor inclusi si prin obturarea canalelor radiculare, bacteriile si microorganismele sunt oprite din a patrunde in spatiul endodontic si sa se dezvolte.

Scopul este pastrarea dintelui intact. Acest tip de tratament se efectueaza in functie de gradul de afectare a tesutului. Fie se recomanda o singura sedinta care va rezolva problema, fie mai multe sedinte, in functie de complicatiile aparute.

Protetica dentara

Protetica dentara este o ramura a medicinei dentare care se ocupa cu reconstructia danturii prin lucrari protetice diverse. Aceste solutii tratament pentru refacerea dintilor se fac prin lucrari fixe: coroane, punti dentare, fatete, sau prin lucrari mobile: proteze partiale sau totale, proteze cu sisteme speciale de prindere sau proteze cu implant.

Protetica dentara implica analiza intregii cavitati bucale si oferirea celor mai bune solutii sau tratamente pentru refacerea dintilor.

Implantologie

Prin implantul dentar vorbim despre inlocuirea dintilor sau dintelui lipsa, datorita pierderii acestora din varii motive. Un implant dentar corect este unul cu o durata lunga de viata, in functie de modul de ingrijire a acestuia si de starea generala de sanatate a pacientului.

Fiind vorba de un proces chirurgical complex, acesta implica mai multe sedinte in care se include si perioada de vindecare si integrare a implantului, precum si restaurarea dentara sau vindecarea gingiei.

Radiologie si imagistica dentara

Pentru a spori confortul pacientilor nostri, clinica noastra dentara ofera si acest tip de servicii. Este o tehnologie care ajuta in investigatii amanuntite prin vizualizarea imaginilor din cavitatea bucala, a dintilor, a nervilor si a oaselor.

Albire dentara

Tratamentul de albire dentara este un seriviciu estetic, solicitat foarte des. Este un procedeu profund de curatare dentara. Pe langa periajul profesional si detartrajul, albirea dentara indeparteaza si petele inestetice care se formeaza pe dinti.

Tratamentul de albire dentara este unul care trebuie repetat, deoarece efectele sale nu sunt pe termen lung, fiind influentate de ceea ce mancam sau bem sau de stilul nostru de viata.