Str. Nicolae Balcescu Nr. 4, Orastie | (+40) 787.746.823 | office@omniadent.ro

Despre

Lasa-ne sa iti albim zambetul!

Pornind de la premisa potrivit careia „Un zambet sanatos si puternic este un zambet frumos”, am infiintat clinica OMNIADENT. Bazandu-ne pe o experienta de peste 12 ani in domeniul stomalogiei, pe o aparatura moderna, aliniata la standardele internationale, si pe cunostintele unei echipe de medici stomatologi dedicati meseriei lor, am reusit sa ducem la bun sfarsit toate lucrarile menite sa imbunatateasca sanatatea dentara a pacientilor nostri, indiferent de gradul de dificultate al acestora.

Si suntem inca la inceput de drum. In perioada urmatoare intentionam sa venim cu noi tratamente care sa ajute pacientii sa isi recapete zambetul frumos. Vom investi constant in aparatura si echipamente care sa ne ajute sa ne imbunatatim stilul de lucru.

Lumea noastra in imagini

Pasiunea mea: stomatologia

Atunci cand intalnesti pentru prima data o persoana, lucrul pe care il observi aproape imediat este zambetul. Modul in care o persoana zambeste spune foarte multe despre felul sau de a fi. Insa, impovarati de probleme si griji cotidiene, ne este din ce in ce mai greu sa zambim. Totodata, din cauza unui stil de viata nesanatos si a unei igiene dentare precare, dantura omului modern are tot mai mult de suferit.

Tocmai de aceea, am decis sa lupt, alaturi de echipa mea de medici stomatologi, pentru a-i face pe oameni sa zambeasca cu incredere si sa se bucure de dinti puternici si sanatosi.

Cu stima,
Dr. Herlea Mihai Radu

Fa-ti dantura sa zambeasca!

Vrem ca OMNIADENT sa fie sinonim cu calitate, profesionalism si atentie la detalii. Daca ai nevoie de noi, suntem la o apasare de buton distanta.